Informatie Autorijles

Informatie Autorijles2019-05-15T16:45:41+02:00

Rijles Haarlem en Amsterdam

Om rijlessen te mogen volgen moet je 16,5 jaar of ouder zijn. Om te beginnen met praktijklessen hoef je niet in het bezit te zijn van het theoriecertificaat.

Het is wel zo, hoe beter je vertrouwd bent met de verkeersregels, hoe meer tijd en aandacht je in andere dingen kunt steken. Dit houdt in dat we de lestijd efficiënter en effectiever kunnen besteden.We bieden verschillende opleidingsvormen aan. Boek een proefles om daarna een passende opleiding uit te zoeken!

De praktijklessen duren 60 minuten. Het is mogelijk meerdere lessen per week te volgen of lessen van 1 ½ of 2 uur te volgen. Je wordt van huis of van een andere plaats opgehaald en teruggebracht. Je rijdt tijdens het lessen altijd in dezelfde lesauto en met dezelfde instructeur. De lessen worden gegeven door gedreven en ervaren instructeurs. De lessen worden gegeven in recente auto’s. De lesauto’s zijn rookvrij en voorzien van de modernste technieken zoals airconditioning en cruise control.

Om de slagingskans voor het praktijkexamen te vergroten is het mogelijk om een tussentijdse toets te volgen.

Proefles Aanvragen

Een proefles kan je eenvoudig aanvragen via onderstaand formulier. Of bel naar: 06 46 90 70 26. Zo kunnen wij een inschatting geven van hoeveel rijlessen je nodig hebt. Het is geheel vrijblijvend om een proefles aan te vragen. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.ProeflesAanmelden rijlessenBel mij terugAnders